Matematykaa :/
Zosia: Wskaz liczbę 2 razy większa od liczby { (4,2)do potęgi −1}do potęgi−8 * (4,2)do potęgi−6
i mam takie odpowiedzi:
a.{(8,4)potęga −1}potęga −8
b.2*(4,2)do potęgi −14
c.17,64
d.35,28
Dane są liczby x=log39, y=log1614, z= log<span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">1525, t=log42. Najmniejsza spośród
tych liczb jest
A..x
B.y
C.z
D.t
Podaj przykład liczb wymiernych a i b spełniających warunek 511<a<b<611
23 lut 00:02
Basia:
Kliknij po więcej przykładów tu po lewej i napisz to po ludzku.
Nie mam ochoty o 1 w nocy zgadywać co tam powinno być.
23 lut 00:31
23 lut 01:36
23 lut 10:57