matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Karol:
Naszkicuj wykr fun f(x) =
4
x
+ 1 . Wyznacz dziedzinę, zw I równania asymptot tej funkcji
6 gru 18:56
a@b:
D
f
=R\{0} ZW=R\{1} x=0 −−
asymptota pionowa
y=1 −−
asymptota pozioma
6 gru 20:02