matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Karol:
6
4
× 9
−4
4
2
× 12
−1
6 gru 11:41
Karol:
6 gru 12:07
Jerzy:
https://matematykaszkolna.pl/forum/394590.html
6 gru 12:29
a7:
1
6
4
=2
4
*3
4
9
−4
=
3
8
1
4
2
=2
4
12
−1
=
3*2
2
4
27
6 gru 14:54