matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Matematyka
Matematyka:
Rozwiąż równania i nierówności: a) |x 2| = 3 b) |2x−3| ≤ 2 c) |x−6| = 8 d) |x−2|−4| < 2
6 gru 08:24
Matematyka:
Rozwiąż równania i nierówności: a) |x+2| = 3 b) |2x−3| ≤ 2 c) |x−6| = 8 d) |x−2|−4| < 2
6 gru 08:26