elo elo
leniwiec:
p−x +mx= am
−x +mx= am −p
mx−x = am −p
x(m−1) = am −p /(m−1)
czy o to chodzi ludziska?
22 lut 22:29
miki:
tak o to chodzi

koniecznie przy założeniach : m≠0 i m≠1
22 lut 22:33
leniwiec: szkoda,że tak nie napisałam na sprawdzianie T.T
kurczę, nie wiem,w domu zrobiłam sama z dziesięć takich przekształceń różnych wzorów z fizyki i
matmy...
a na sprawdzianie taki nerw mnie łapie,że najprostszej rzeczy nie jestem w stanie zrobić...
i wiadomo jaką oceną się to kończy.....żałosną...
22 lut 22:44
miki:
Głowa do góry ! ..... powodzenia
22 lut 22:51