Nie wiem jak to zrobić
Biszuu: Log125 1/25
4 gru 20:40
ABC:
| | 1 | |
czy to ma być log125 |
| ? |
| | 25 | |
4 gru 20:41
a7: | | −2 | |
U{log5125{log5125}}= |
| gdyż log5125=log55−2=−2 log5125=log553=3 |
| | 3 | |
4 gru 20:46
4 gru 20:46
a@b:
Aaa w podstawie jest 125 =53 sorry( a ja zobaczyłam 1/125
Odp: −2/3
4 gru 20:49
a7: a@b log
1255
−2=log
535
−2=−2/3
4 gru 20:49
ABC:
klasycznie to tak
(5
3)
x=5
−2
5
3x=5
−2
3x=−2
4 gru 20:49
a7: ok
4 gru 20:49
a7: PS. moje ok było do a@b
4 gru 20:50
a@b:
Ja tam wolę bez "klasyki"
4 gru 20:53
ABC:
4 gru 21:07