matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obilcz
ała:
(
√
2
−
√
5
i)⋅(
√
2
+
√
5
i) = 2+5 = 7 dlaczego po wymnożeniu traci mi się i?
1 gru 12:14
ICSP:
bo i
2
= −1
1 gru 12:15
ała:
aha, wyjdzie i
2
. Sory
1 gru 12:15