matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ni
ILE TO JEST:
,,,, x
2
* x
2
= x
2
* x= 2x
2
* x = 2x
2
− x
2
= x
2
+ x
2
=
22 lut 19:12
MAGDA:
pomoze ktos?
22 lut 19:17
tim:
a
b
* a
c
= a
b * c
2a − a = a a + a = 2a
22 lut 19:19