matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie
Xvartis:
Rozwiąż równanie:
3
2
1+2log
2
cosx
−
= 9
0,5 +log
3
sinx
4
21 lis 17:19
Jerzy:
Na mnie już nie licz.
21 lis 17:26
Tadeusz:
2*2
log
2
cos
2
x
−3/4=3*3
log
3
sinx
2cos
2
x−3/4=3sinx itd
21 lis 18:03