matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodna funkcji bipolarnej sigmoidalnej
Agnieszka :
2
Podać wzór pochodnej funkcji bipolarnej sigmoidalnej f(x) =
− 1
1+e
−ax
Wyznaczyć wartości funkcji pochodnej w punkcie x = −2 i x = 2, zakłada się, że λ = 0.5. Jaka jest obserwacja?
21 lis 16:30
PW:
Maleję do szeptu widząc to nazewnictwo.
21 lis 16:34