matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
karo:
rozwiąż równanie : 5
logx
= 50 − x
log5
22 lut 18:09
M:
27 kwi 13:27
M:
15 maj 06:04
kier:
x=100
15 maj 21:01
Miś Uszaty:
x>0 x
log5
=5
logx
2*5
logx
=50 5
logx
=25 log
5
5
logx
=log
5
25 logx=2 10
2
=x x=100
15 maj 21:51