log(1/5)=25
Tauros: log(1/5)=25
18 lis 21:49
auro:
−2
18 lis 21:51
ICSP: fałsz.
18 lis 21:52
Tauros: −2 nie prawda
18 lis 21:56
auro:
Pewnie taki miał być zapis

log
1/5(25)=...
18 lis 21:57
Tauros: Tak czy siak nie mogę wywnioskować ile to jest
18 lis 22:00
a@b:
Przy takim zapisie .... sprzeczność
Podaj poprawny zapis !
18 lis 22:01
Kuba152: logx 15 =25
x25= 15
x= 25√1/5
Może takie coś....
18 lis 22:02
a@b:
Może?

ale nikt nie jest jasnowidzem !
18 lis 22:03
Jerzy:
@Tauros...napij się czegoś zimnego i spadaj.
18 lis 22:07