matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria
nina:
Odległość środka odcinka o końcach M=(−1,−1) i N=(−5,9) od początku układu współrzędnych wynosi: a) 5 b) 2
√
5
c) 10
22 lut 18:02
driver:
S=(−3 , 4), ISOI=
√
(−3)
2
+4
2
=5
22 lut 18:10