matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz prawdopodobieństwo
asd:
Niech zmienną losową o X ma rozkład normalny taki że EX=−3 EX
2
=25 Oblicz prawdopodobieństwo P(X>−1|X>−4)
16 lis 19:03
Adamm:
= 1
16 lis 19:47
asd:
a cos wiecej? Nie wiem jak rozwiązac to zadanie
16 lis 20:18