Martuś: Wiem, że to jest z fizyki, ale w końcu fizyka opiera się na matmie. Jeżeli ktoś wie, to
niech mi napisze wzór na ciepło, pracę i moc. Please.
18 lis 16:02
pepe: Martuś

! znajdziesz je w wikipedii

a nawet w podręczniku do fizyki
18 lis 16:09
Martu%u015B: Skoro takim problemem jest dla ciebie napisanie tego!
18 lis 16:13
pepe:
Nie ma też problemu by korzystać z wikipedii
18 lis 16:15
Martu$: Weź
18 lis 16:52
rafiz:
praca
W=F*s
moc
P=W/t
ciepło właściwe
C=ΔQ/mΔt
18 lis 17:28
mat- fiz: 
18 lis 17:34
Martuś: pepe weź

się nie udzielaj
19 lis 23:22