matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź boki trókatą
Termit:
W trójkącie prostokątnym o polu 24 i promieniu okręgu opisanego 5
12 lis 23:41
Eta:
6,8,10
12 lis 23:53
Inka:
c=10 z tresci zadania
1
b*a=24
2
a
2
+b
2
=10
2
12 lis 23:59