matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiązać równanie
Wojtek:
Rozwiązać równanie. 2
x+2
= 3
2x+1
11 lis 12:46
ICSP:
4 * 2
x
= 3 * 9
x
(2/9)
x
= 3/4 x = log
(2/9)
(3/4)
11 lis 13:00
Wojtek:
Dzięki wielkie
11 lis 13:02