matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz f^-1(B) f(x) = sinx B=(0;∏)
januszpolicjant:
Wyznacz f
−
1(B) f(x) = sinx B=(0;∏)
6 lis 17:24
janek191:
6 lis 19:59
janek191:
< 0, 1 >
6 lis 20:00
ite:
Czy ten zbiór, który podałeś, to nie jest obraz zbioru B /f(B)/ ?
6 lis 23:11