Oblicz granice ciągów
minushuman:
Zbadać monotoniczność, ekstrema lokalne, asymptoty funkcji danej wzorem f(x)=〖xe〗(−x2)
6 lis 03:54
Bleee:
I może dupke podejrzeć za Ciebie.
Siadaj i rób punkt po punkcie.
6 lis 08:34
minushuman: Zapomniałam napisać „proszę”?
6 lis 09:54
Blee:
granice umiesz liczyć?
pochodną umiesz obliczyć?
przyrównać do zera i znaleźć rozwiązania umiesz?
jeżeli tak −−− to w czym KONKRETNIE problem

jeżeli nie −−− to wróć jak będziesz umiała
6 lis 09:59
minushuman: Pomóż
6 lis 19:00
janek191:
f(x) = x e−x2 czy f(x) = [ x e]−x2 ?
6 lis 20:06
minushuman: Janek191 to pierwsze.przepraszam, że nieczytelnie to zapisałam
6 lis 22:47
minushuman: bardzo proszę o pomoc
7 lis 18:36
Bleee:
Ale powiedz przynajmniej z czym KONKRETNIE sobie nie radzisz.
7 lis 19:00
minushuman: ja całości nie rozumiem. potrzebuje pomocy, by później wiedzieć jak rozwiązywać tego typu
zadania, bo nie chce być znowu ukarana
8 lis 01:54
V: jeśli CAŁOŚCI to może wróć do podstawówki albo...zajmij się czymś innym , życie pędzi do przodu
8 lis 13:01
Blee:
wybacz, ale jeżeli ktoś pisze 'całości nie rozumiem' to oznacza jedno z dwojga:
1) chce gotowca i ma gdzieś nauczenie się zagadnienia
2) ma tak potworne braki, że raczej powinna pójść na korepetycje
8 lis 13:17
6latek: Zastanawia mnie ta kara .Co to ma byc?
8 lis 13:20
V: kara = pała
8 lis 13:49
V: ale on/−a sama się karze
8 lis 13:49
minushuman: To nie moja wina, ze mi w bractwie każą robić teraz taki materiał z liceum (chyba z liceum).
Podręczniki mi nic nie pomagają.
8 lis 13:50
Bleee:
W bractwo? Jakim bractwie?
8 lis 13:53
Bleee:
Gewert, Skoczylas Analiza cz. 1
Masz w internecie pdfa na pewno
8 lis 13:55
Adamm: Może chodzi do jakieś chrześcijańskiej szkoły
8 lis 18:03
V: albo bractwo kurkowe
8 lis 19:23