matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równoznaczne
Matik652:
√
x
Czy zapis
x
4 lis 15:10
Matik652:
1
Jest równoznaczny z takim zapisem
√
x
Przepraszam że tak w dwóch postach
4 lis 15:11
Adamm:
tak
4 lis 15:15
Cy-57MAKS:
√
x
√
x
*
√
x
x
=
=
=
x
x*
√
x
x
√
x
4 lis 15:16