matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane są odcinki AB i CD.Wyznacz taka jednokładność Ju{k}{S} ,aby Ju{k}{S}(AB) =C
Michał:
Dane są odcinki AB i CD.Wyznacz taka jednokładność J
k
S
,aby J
k
S
(AB) =CD, A=(4;1),B=(2;5),C=0;−1),D=(−2;3)
3 lis 22:01