matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
W układzie współrzędnym są dane punkty A=(-4,-2),B=(5,4)
Dariusz:
Uzadanij,że jeśli m jest różne od 0,to punkty A,B oraz punkt D=(−1,m) są wierzchołkami trójkąta
3 lis 21:51
6latek :
jesli D(1,0) to punkty ADB sa wspoliniowe Wykaz to
3 lis 22:13