1 | 1 | 1 | 7 | ||||
+ | + | = | |||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
a | |
b+c |
b | |
a+c |
c | |
b+a |
a | b | c | ||||
Wyznaczyć każde z osobna | ; | ; | czy ich sumę? | |||
b+c | a+c | a+b |
1 | 1 | 1 | 7 | ||||
+ | + | = | /* 7 | ||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
7 | 7 | 7 | 7*7 | ||||
+ | + | = | |||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
a+b+c | a+b+c | a+b+c | 49 | ||||
+ | + | = | |||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
a+b | c | a+c | b | b+c | a | 49 | |||||||
+ | + | + | + | + | = | ||||||||
a+b | a+b | a+c | a+c | b+c | b+c | 10 |
c | b | a | 49 | |||||
1+ | +1+ | +1+ | = | |||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
c | b | a | 49 | ||||
+ | + | +3= | |||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
c | b | a | 49 | ||||
+ | + | = | −3 | ||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
c | b | a | 19 | ||||
+ | + | = | |||||
a+b | a+c | b+c | 10 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |