matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help !!
itka:
W równoległoboku ABCD przekątne przecinają się w punkcie S. Niech P1 oznacza pole trójkąta ASD, natomiast P2 oznacza pole trójkąta DSC. Wówczas: A. P1=P2 B. P1>P2 C. P1<P2 D. P1=P2 tylko wtedy, gdy IACI = IDBI
22 lut 08:40
tim:
https://matematykaszkolna.pl/forum/39163.html
22 lut 10:07