Rzuty
Maciess:
Naszkicuj w układzie współrzędnych zbiór A, który ma 5 elementów i taki, że π
X[A]
ma 2 elementy, a π
Y[A] jest zbiorem 3−elementowym.
Jest to mozliwe? Bo coś mi tu nie gra w tym zadaniu. Na razie proszę bez rozwiązania
27 paź 20:40
Adamm: jest możliwe
27 paź 20:44
Maciess: A={ <1,1> , <1,2> , <1,3> , <2,2> , <2,3> }
Moze byc taki zbiór?
27 paź 21:31
Adamm:
27 paź 21:38
Maciess:

Naszkicuj w układzie współrzędnych zbiory A i B, będące rozłącznymi podzbiorami
[0 , 1] x [0 , 1] takimi, że
| | 1 | | 3 | |
πX[A]=πX[B]=[ |
| , |
| ]=πY[A]=πY[B] |
| | 4 | | 4 | |
A czerwony, B niebieski
Moze byc tak?
28 paź 19:30
Pan Kalafior:
28 paź 20:06