matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nazwij, narysuj i scharakteryzuj krzywą
Ayreis:
9x
2
+4y
2
−18x−27=0
23 paź 03:58
PW:
9(x−1)
2
− 9 + 4y
2
− 27= 0 9(x−1)
2
+ 4y
2
= 36
(x−1)
2
y
2
+
= 1
4
9
Już wiadomo?
23 paź 08:24
Pitbull puppies forever:
23 paź 08:33