iza: a=[-3,-1,2,3,4,5],b=[-3,-2,3,5,8]
a=[-1,5] i b=[-1,6]
wyznacz zbiory a(b ,a)b ,a/b ,b/a gdy
18 lis 14:55
daria : 2/ 3 +√5
18 lis 15:02
daria%20: jak to zrobic



wiem ze wmianowniku ma byc to 3 i 5
18 lis 15:03
dede:
1/ a U b ={ -3,-2, -1,2,3,4,5,8}
a n b ={-3, 3,5}
a/b ={-1, 2,4}
b/a={-2,8}
2/ a u b ={-1,5,6}
a n b = {-1}
a / b ={ 5}
b / a ={6}
18 lis 15:07
dede:
2
czy tak miało być zapisane

----------- bo nie wiem


3+
√5
2( 3-
√5)
---------------= 1/2*( 3-
√5)
9 -5
18 lis 15:11
ewa: NWW(42,90)
2 sty 14:23