matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wypisz w postaci wykładnicze
asap:
Wypisz w postaci wykładniczej oraz zaznacz na plaszczyznie (−1+i)*z
4
+2=0
14 paź 13:09
piotr:
2
z
4
=
= 1+i
1−i
z
0
=
8
√
2
e
π/16
z
1
=
8
√
2
e
π/16+π/2
z
2
=
8
√
2
e
π/16+π
z
3
=
8
√
2
e
π/16+3π/2
14 paź 13:28
piotr:
14 paź 13:30