matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Aska:
3
1
/8 * 12
3
/4 :
√
8
21 lut 18:50
życzliwa:
81
√
2
/2 jesli te cyfry to potęgi
21 lut 20:29
Godzio:
3
1/8
* 3
3/4
* 4
3/4
* 8
−1/2
= 3
7/8
* 2
3/2
* 2
−3/2
= 3
7/8
* 1 = 3
7/8
czy nie tak
?
21 lut 20:39