matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:
Mrcx:
log
6
2*log
6
18+(log
6
3)
2
21 lut 18:48
ula:
log
6
2(log
6
6+log
6
3)+log
6
3)
2
= log
6
2+log
6
2*log
6
3+(log
6
3)
2
= log
6
2+log
6
3(log
6
2+log
6
3)= log
6
2+log
6
3*log
6
6= log
6
2+log
6
3=log
6
6=1
21 lut 18:59