Dla jakich n i k funkcja f(x)=k{u{x^2+kx+3}{x=3} &5n-6}
nata:
| | ⎧ | x2+kx+3x−3; x≠3 | |
| Dla jakich n i k funkcja f(x)= | ⎩ | 5n−6; x=3 | jest ciągła w punkcie x=3
|
8 paź 18:38
6latek: A jaka jest przede wszystkim definicja funkcji ciaglej tzn kiedy funkcja jest ciagla ?
8 paź 19:04
PW: Powiem tak jak Tobie się zdarza:
− Za trudne pytania zadajesz wieczorową porą
8 paź 22:42
6latek: Dobry wieczor
PW 
Pozdrawiam .
8 paź 23:09
Mila:
Jest brunetem, a brunet wieczorową porą jest groźny
8 paź 23:35
6latek: Dobry wieczor
Milu 
Tzn bylem brunetem (coraz wiecej juz siwych wlosow na glowie)
8 paź 23:50
ABC:
genialny film " nie wiem nie znam nie orientuję się zarobiony jestem"
8 paź 23:52
9 paź 12:22
Pan K: janek191
A mozesz zrobic to zadanie jesli bedziesz mial ochote ?
9 paź 12:32