zbiory
anon: hej, mam pytanie odnośnie zbiorów
w jaki sposób należy wskazać część, wspólną, iloczyn, różnicę zbiorów A oraz B,
jeśli elementami tych zbiorów są inne zbiory?
np.: A = {1,5,{7}, 20}
B = {7,{7,14}}
4 paź 17:32
anon: up
4 paź 18:12
Bleee:
Dobra rada na przyszłość − − − nie 'upaj' bo większość ludzi która pomaga na tym forum
zaglądają do tych tematów które nie mają żadnej odpowiedzi.
4 paź 18:20
anon: Twoja "dobra rada" jakby nie patrzeć też jest spamem
Mogłeś już dorzucić sugestię
rozwiązania, skoro się już jakże wspaniałomyślnie pofatygowałeś do radzenia.
4 paź 18:23
janek191:
A ∩ B = ∅
A \ B = A
4 paź 19:35