zagadka
milusia: Dzień dobry drogie dzieci. Mam dla was taką zagadkę:
1+1=3
2+2=5
3+3=7
4+4=?
Pozdrawiam cieplutko i śpijcie smacznie misie
23 wrz 23:21
PW: milusia, tu jest kącik matematyczny, a nie łóżeczko dla ociężałych misiów.
24 wrz 00:14
Mariusz:
Co można zauważyć ?
W wyniku dostajemy o jeden więcej niż w znanym nam dodawaniu
PW w tych testach na inteligencję to raczej nie zdobyłbyś wielu punktów
24 wrz 02:09
janek191:
Mariusz

nie może spać

To oczywiste, ale powinna zamiast + napisać, np plus w kółeczku
W innym zapisie
a ◯ b = a + b + 1
24 wrz 07:50
daras: 2 x 2

Fronczewski: sztyry
niech pan jeszcze raz spyta
Rosssssssss
co to tak syczy

a teraz

przestało........bulba
24 wrz 17:09
PW: Mariusz, mylisz się. Na bystrość umysłu nie narzekam.
Zirytował mnie protekcjonalny ton milusi. Forum jest poświęcone rozwiązywaniu zadań, a nie
pseudotestów na pseudointeligencję.
24 wrz 18:40
Mila:
Pewnie ma 100 lat i nas traktuje jak dzieciątka.
Ja na takie teksty i zagadki też nie odpowiadam:
Pozdrawiam
PW
24 wrz 18:45
PW: Uszanowania. Poczekamy na coś łatwiejszego
24 wrz 18:49
milusia: Mila przeciw milusi :<
Bo wy nie umicie zazdrośnicy
24 wrz 21:16