matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przyblizenie
kasiula:
1
wiadomo że
3
√
2
≈1,25. Przybliżona wartość potęgi (
)
−
3
√
2
jest równa:
16
A.32 B,64
1
C.
4
D.0
21 lut 17:22
Godzio:
= 16
5/4
= 2
5
= 32
21 lut 17:24
kasiula:
Ratujesz mi życie dzisiaj naprawde dziękuję.....
21 lut 17:28