π | 3π | 1 | ||||
cos | *cos | =− | ||||
5 | 5 | 4 |
π | 2π | 1 | ||||
cos | *cos | = | ||||
5 | 5 | 4 |
π | 3π | 1 | ||||
cos | *cos | =− | ||||
5 | 5 | 4 |
1 | ||
cos36*cos108=− | ||
4 |
2sin36*cos36*cos108 | ||
L= | = | |
2sin36 |
sin72*cos(90+18 | sin72*(−sin18) | |||
= | = | = | ||
2sin36 | 2sin36 |
−sin72*cos72 | ||
= | = | |
2sin36 |
−sin144 | 1 | |||
= | =− | =P | ||
4sin36 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |