35 | ||
5v1 = | V−10*v2 /:5 | |
100 |
7 | ||
v1= | V−2v2 | |
100 |
200 | 7 | ||
( | V−2v2+v2)=V | ||
9 | 100 |
2*7 | 200 | ||
V − | v2 = V | ||
9 | 9 |
200 | 14 | ||
v2 = | V−V | ||
9 | 9 |
5 | 200 | ||
V = | v2 /*9 | ||
9 | 9 |
V | ||
v2 = | ||
40 |
V | 35 | |||
5v1+10* | = | V | ||
40 | 100 |
7 | 1 | |||
5v1 = | V − | V | ||
20 | 4 |
7V−5V | ||
5v1 = | ||
20 |
2V | ||
5v1= | ||
20 |
V | ||
5v1 = | ||
20 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |