Pozdrowienia
kyrtap: Dobry wieczór
Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczów
3 wrz 21:45
Mila:
Wzajemnie. Pamiętasz o nas?
3 wrz 22:08
kyrtap: Milu, pamiętam, pamiętam, dużo się tutaj nauczyłem
3 wrz 22:50
kyrtap: Jak zdrówko?
3 wrz 22:50
Mila:
W porządku, wszystko gra. Czym się teraz zajmujesz?
3 wrz 23:30
kyrtap: aktualnie, po magisterskich studiach, pracuje jako analityk
25 paź 00:54
Mila:
Gratulacje
Jak ten czas leci
25 paź 21:26
Saizou :
Cześć
Patryk
25 paź 22:15
Jerzy:
Witaj
kyrtaP , miło,że pamiętasz
25 paź 22:27
kyrtap: Hej wszystkim, pomogliscie mi dużo przed maturą. Jak tam leci saizou i Jerzy?
26 paź 16:43
kyrtap: Milu nic nie mów o tym czasie, ja ciągle pamiętam jak to by było dzisiaj jeśli chodzi o
pierwszy rok studiów itd. a tu już koniec 😃 czas strasznie pędzi
26 paź 16:46
Mila:
26 paź 17:25
student: kyrtap Łatwo znalazłeś pracę w tej specjalizacji ? Na co najbardziej zwrócić uwagę (tj. na
jakie przedmioty i co dokładniej w tych przedmiotach) przy szukaniu pracy w tej specjalizacji
? Czego wymaga przede wszystkim od Ciebie pracodawca ? Umiejętności w jakim zakresie go przede
wszystkim interesowały ? Co musiałeś pokazać że umiesz na samym starcie ? Podoba Ci się ta
praca ?
Możesz mi na te pytania odpowiedzieć ? Aktualnie celuję w podobną branżę i chcę jak najlepiej
się w tym kierunku przygotować. Na co głównie zwrócić uwagę ?
27 paź 16:04
kyrtap: Eeee w sumie, sytuacja wyglądała tak że na 2 roku złożyłem cv bo szukali studentów,
popracowałem tam 3 lata i teraz przyjęli na umowę bo się sprawdziłem, pierwsza delegacja
zaliczona za granicą i jakoś leci
niedługo pewnie będę zmieniał gdzieś gdzie więcej dają bo
ileż można siedzieć w jednym miejscu, chociaż pieniążki fajne jak na start po studiach
więc
moja rada złóż gdzieś cv w czasie studiów i tam wszystkiego Cię nauczą tak myśle
30 paź 00:43
kyrtap: wydaje mi się że jako analityk zwróć uwagę na bazy danych SQL, fajnie jak będziesz miał jakieś
obycie korporacyjne tj, miękkie umiejętności też fajnie się przydadzą, bardzo dobry angielski
i możesz godnie żyć
30 paź 00:45