logaN | logaN−logbN | ||
= | |||
logcN | logbN−logcN |
logaN−logbN | ln(N)/ln(s) − ln(N)/ln(sq) | |||
= | ||||
logbN−logcN | ln(N)/ln(sq) − ln(N)/ln(sq2) |
1/ln(s) − 1/ln(sq) | ln(s)ln(sq)ln(sq2) | |||
= | * | |||
1/ln(sq) − 1/ln(sq2) | ln(s)ln(sq)ln(sq2) |
ln(sq)ln(sq2) − ln(s)ln(sq2) | ||
= | ||
ln(s)ln(sq2) − ln(s)ln(sq) |
(lns+lnq)(lns+2lnq) − lns(lns+2lnq) | ||
= | ||
lns(lns+2lnq) − lns(lns+lnq) |
lnq(lns+2lnq) | ||
= | ||
lns*lnq |
lns+2lnq | ||
= | ||
lns |
logaN | ln(N)/ln(s) | ln(sq2) | ||||
= | = | = 1 + 2logsq. | ||||
logcN | ln(N)/ln(sq2) | ln(s) |
logNb−logNa | logNb*logNc | |||
P= | * | = | ||
logNa*logNb | logNc−logNb |
logNc | logaN | |||
= | = | =L | ||
logNa | logcN |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |