matematykaszkolna.pl
matura Kuba: 74% z tegorocznego rozszerzenia, czy dam radę na studiach związanych z matematyką? Słyszałem opinie, że w tym roku matura była niby bardzo łatwa, a 100% to nie jest, także... Waham się między kierunkiem ścisłym a psychologią, trochę mnie ta matma załamała. Z podstawy mam 98%.
12 lip 08:48
Bleee: A konkretniej o jakim kierunku związanym z matematyka myślisz? Druga sprawa − na psychologii też masz matematykę. Trzecia sprawa − a co byś wolał robić w życiu?
12 lip 09:04
Maciek: Ja tam pocieszam się myślą że matura w sumie to tylko jeden egzamin, a kim będziemy w życiu i do czego zajdziemy zależy tylko od nas i od naszej pracy na studiach. Zatem nie ma co się przejmować za bardzo emotka głowa do góry, do odważnych świat należy
12 lip 12:53
WhiskeyTaster: Prawda jest taka, że to nie od matury zależy, kim zostaniesz i czego się nauczysz. A póki nie spróbujesz, to się nie przekonasz.
12 lip 16:32
gy: a najlepiej zrób sobie gap year i sie zastanów
13 lip 07:20
ICSP: 74%, to od ilu % osób jesteś lepszy?
13 lip 21:02
xyz: jak na moje to ze spokojem dasz rade na matmie nawet z wynikiem < 70 oczywiscie bedziesz musial sie uczyc ale to tak jest na kazdym kierunku no i jak olejesz kompletnie sprawe nauki to nie dasz rady, ale to jest raczej obvious
13 lip 21:37