matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba jest równa
n. :
Liczba jest równa 2
√
18
−
√
32
jest równa A. 2
−3/2
B. 2
− 1/2
C.2
1/2
C.2
3/2
4 lip 17:12
Jerzy:
= 2
√
2
= 2
3/2
4 lip 17:15
janek191:
= 2*
√
9*2
−
√
16*2
= 2*3*
√
2
− 4
√
2
= 2
√
2
= 2
3//2
4 lip 22:09