matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykladnicza
Monika :
Wykonywanie dzialan na potegach . a)(−0.4)
3
b)(
1
3
)
0
c)(
1
2
)
2
d)[(−0.2)
2
]
2
Czy ktos moze mi pomoc
bylabym wdzieczna
21 lut 13:19
Godzio:
a) = −0,064 b) = 1
1
c) =
4
d) = (−0,2)
4
= 0,0016
21 lut 13:21
Monika:
dziekuje
21 lut 13:28