matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadania
musk:
Zadania dla musguf
a+b=2, a−b+4 Jakim cudem a=3
23 cze 20:01
Leszek:
a+ b = 2 a − b = 4 po dodaniu stronami otrzymujesz : 2a = 6 ⇒ a= 3 , oraz b = −1
23 cze 20:07
musk:
Dzienki
23 cze 20:08