matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
study9:
∫
−
∞
0
e
x
sinxdx
21 cze 11:07
jc:
1
=− ∫
0
∞
(sin x)e
−x
dx = −
2
21 cze 11:50
Adamm:
1
1
= −L{sinx}(s)|
s=1
= −
|
s=1
= −
s
2
+1
2
21 cze 15:57