matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznaczyc k takie że a^k =a^3 (mod n)
zad:
Dla n = 245 wyznaczyc k∊n takie, że a
k
= a
3
(mod n) dla każdego a należącego do Z
n
z gwiazdką
19 cze 14:02
zad:
Podbijam
19 cze 14:52
Adamm:
tw. Eulera
19 cze 15:27