25 | ||
(sinα+cosα)2= | ||
16 |
25 | ||
sin2α+2sinα*cosα+cos2α= | ||
16 |
9 | ||
2sinα*cosα= | ||
16 |
9 | ||
sinα*cosα= | ||
32 |
9 | ||
w=1−2*( | )2=.... licz sam | |
32 |
3 | ||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+4sinxcosx(sin2x+cos2x)+ | (4sin2xcos2x) | |
2 |
3 | ||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+4sinxcosx+ | (4sin2xcos2x) | |
2 |
3 | ||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+2−2(sinx+cosx)2+ | (1−(sinx+cosx)2) | |
2 |
3 | ||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+2−2(sinx+cosx)2+ | (1−2(sinx+cosx)2+(sinx+cosx)4) | |
2 |
3 | 3 | |||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+2−2(sinx+cosx)2+ | −3(sinx+cosx)2+ | (sinx+cosx)4 | ||
2 | 2 |
7 | 1 | ||
−5(sinx+cosx)2− | (sinx+cosx)4=sin4x+cos4x | ||
2 | 2 |
3 | ||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+2(sinx+cosx)2−2+ | ((sinx+cosx)4−2(sinx+cosx)2+1) | |
2 |
3 | 3 | |||
(sinx+cosx)4=sin4x+cos4x+2(sinx+cosx)2−2+ | (sinx+cosx)4−3(sinx+cosx)2+ | |||
2 | 2 |
1 | 1 | |||
sin4x+cos4x= | −(sinx+cosx)2− | (sinx+cosx)4 | ||
2 | 2 |
1 | 1 | |||
sin4x+cos4x= | +(sinx+cosx)2− | (sinx+cosx)4 | ||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |