matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
Opsinka:
pochodna z; e
x
2
(x do potegi drugij)
14 cze 20:35
Kygo:
2xe
x
2
14 cze 21:08
Kygo:
2xe
x
2
14 cze 21:08
Leszek:
f(x) = e
g(x)
f '(x) = e
g(x)
* g '(x) = ......
14 cze 21:09