matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matura
smile:
wykaz ze jezeli logba=x logcb=y logac=z dla a b c dodatnich i roznych od 1 to xyz=1
21 lut 00:48
Godzio:
b
x
= a c
y
=
b
a
z
=c
c
xy
= a a
z
=
c
a
xyz
= a
1
xyz=1
21 lut 01:05