matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie różniczkowe
Iwona:
Rozwiąż równanie y
IV
−y
III
=x−e
−x
11 cze 22:48
jc:
y
IV
+y
III
=x−e
−x
y
III
+y
II
=x
2
/2 + e
−x
+ C y
II
+ y
I
= x
3
/6 − e
−x
+ Cx + K y' + y = x
4
/24 + e
−x
+Cx
2
/2 +Kx + L ...
11 cze 22:55