matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Roznica zbiorow
Skoczek:
Czy moze byc A−B=A Wedlug mnie moze byc gdyz z definicji mamy A−B⇔m∊A i m∉B
11 cze 12:55
ite:
A∩B=∅ → A−B=A
11 cze 13:27
Skoczek:
Dziekuje Teraz inne obowiazki .
11 cze 13:28