Pomocy
Sylwia: 1. Wyznacz A B, A/B gdzie A=(−1,5>, B=(2,3) 2. Zaznacz na osi liczbowe zbiór 2<x<5 3. Log
x=6
8 cze 15:16
Mila:

1)
A\B=(−1,2)∪(3,5>
A∩B=(2,3)
A∪B=(−1,5>
8 cze 19:16
Bogdan:

Wciąż tkwi silna maniera kolorowania kółeczek przy zaznaczaniu przedziałów domkniętych
i wypisywania wszystkich liczb całkowitych po drodze. To mi się kojarzy z "pokolorowaniem
drwala" w znanym zadaniu.
8 cze 21:59
Eta:
8 cze 22:10
Eta:
"wypisywanie wszystkich liczb po drodze" .... to budowa "płotu"
8 cze 22:18
Bogdan:
Sprecyzuję, wszystkich liczb całkowitych po drodze, bo wszystkich liczb się nie da
8 cze 22:21
Eta:
8 cze 22:22
Mila:
Ze wsi jestem i lubię płoty
8 cze 22:24
Eta:
Ja też lubię
8 cze 22:35